Despre noi

Compania Inoutic este un producător european de top al profilurilor PVC pentru ferestre și uși cu parametri pentru consum redus de energie și locuințe pasive.De asemenea ne concentrăm și asupra sistemelor de construcții, cum ar fi placarea fațadelor și terasele din compozitul Twinson.Produsele pe care le oferim sunt reciclabile sau realizate direct din PVC reciclat și astfel contribuie la protejarea resurselor naturale.

Cine suntem noi?

Numele companiei noastre reflectă angajamentul nostru de a conecta interiorul și exteriorul clădirilor cu produse perfecte din punct de vedere tehnic și să caute soluții unice de design.

Filozofia companiei

Valorile cheie după care ne ghidăm în Inoutic sunt sinceritate, angajament și inițiativă.De asemenea suntem conștienți de responsabilitatea noastră pentru mediu.

Istoric

Era anul 1956, când frații Anger au fondat o companie în orașul german Bogen, la care ne referim astăzi.

Inoutic Worldwide

Compania Inoutic/Deceuninck, este societatea fiică a Grupului belgian Deceuninck, care are subsidiare în peste 75 de țări.

Deceuninck Group

Grupul Deceuninck este printre cei mai mari trei jucători de pe piața europeană în acest domeniu .Are peste 3600 de angajați în 25 de țări.